TRAGE

Mergi înapoi

Prețurile la tatuaje diferă foarte mult în funcție de ceea ce îți dorești. Se ține cont de mărime, zonă, complexitate și durată. În acest articol vrem să îți răspundem la întrebarea cât costă un tatuaj.

Prețuri tatuaje

Cum spuneam și în introducere, prețurile sunt dictate în funcție de mărime, ceea ce implică timp și cerneală, zonă, care depinde de sensibilitatea pielii din acea zonă, unde se lucrează cu o finețe corespunzătoare și implică un anumit risc din partea artistului, și complexitatea desenului în sine, unde se vor folosi un anumit număr de ace și alte consumabile. Timpul de a desena tatuajul este un alt factor care se reflectă în prețul tatuajului, mai ales dacă este făcut fără referințe, doar din explicația clientului.

Cât costă un tatuaj mic

La salonul nostru, prețul de start este 200 lei, care include igienizarea salonului și consumabile. Pentru un tatuaj mic, prețurile sunt undeva la 200 - 250 lei.

Exemplu de tatuaj mic
Exemplu de tatuaj mic

Concluzie

În concluzie, cât costă să îți faci un tatuaj depinde de tatuajul dorit. Pentru un estimativ de cost cât mai precis, cel mai bine este să iei legătura cu artistul tatuator la care vrei să mergi, pregătit cu referințe și explicația tatuajului. Acesta este cel mai în măsură să îți comunice cât costă un tatuaj.