TRAGE

Mergi înapoi

Pierderea în greutate din motive de sănătate este fantastică, dar este posibil să te preocupi cum va arăta tatuajul tău după transformare. Nu îți fă griji. Nu va începe dintr-o dată să arate ca un petec dezordonat de cerneală doar pentru că ai început să slăbești câteva kilograme. Continuă să citești pentru a afla ce este mai probabil să se întâmple.

Cum poate afecta pierderea în greutate tatuajele?

Când obți un tatuaj, cerneala pătrunde în straturile inferioare ale pielii. Starea pielii în momentul tatuajului va determina calitatea și aspectul ulterior. Există mulți factori care pot duce la denaturarea tatuajului, iar schimbările rapide în greutate este unul. Tatuajele după pierderea în greutate rapidă sau după creșterea în greutate tind să se schimbe, pot părea slabe sau întinse și decolorate.

Pielea este cel mai mare organ de pe corpul nostru. Se întinde și se micșorează la nevoie, dar un tatuaj nu este la fel de flexibil. Este posibil ca liniile să nu se alinieze așa cum au făcut anterior. În funcție de zonă, tatuajul poate schimba ușor locația. Locația tatuajului joacă, de asemenea, un rol semnificativ în cât de mult va fi afectat.

Cum să minimizezi distorsiunea tatuajului după pierderea în greutate

Pântecele, brațele superioare și coapsele sunt zone predispuse la apariția schimbătoare a unui tatuaj. Tatuajele mai mici sunt de obicei mai afectate de pierderea în greutate și, de asemenea, sunt mult mai dificil de corectat. Tatuajele mai mari pot fi întotdeauna rezolvate prin adăugarea mai multor umpluturi, în timp ce cele mai mici nu permit întotdeauna această opțiune.

Pierderea în greutate încet este esențială pentru păstrarea unui tatuaj intact. Cu pierderea rapidă în greutate, pielea nu se poate menține, deoarece nu are timp să se contracte în mod natural, deoarece corpul tău se micșorează. Acest lucru poate duce la o piele excesivă, apăsătoare și încrețită. După cum îți poți imagina, acest lucru va afecta tatuajul. Celulita și vergeturile pot deveni, de asemenea, mai vizibile.

A bea multă apă nu numai că te va ajuta în călătoria de pierdere în greutate, dar îți va ajuta și tatuajul să rămână intact. Hidratarea va îmbunătăți calitatea pielii, rezultând mai puține modificări ale tatuajului.