TRAGE

Mergi înapoi

1. Vino singur

Deși majoritatea saloanelor vă vor permite să aduceți un prieten sau alte persoane semnificative pentru a împărtăși marele moment, în general nu este indicat să aduceți oameni care nu sunt acolo pentru a se tatua. Oamenii spectatori se plictisesc și chiar pot intra în calea artistului. Dacă trebuie să aduci pe cineva, avertizează-i că va trebui să stea în zona de așteptare desemnată, cu excepția cazului în care este invitat de către artistul tatuator.

Copiii și sugarii nu sunt, în general, permiși în saloanele de tatuaje, deoarece pot provoca distrageri, deteriora echipamentele sau pot întrerupe tatuatorii la muncă.

2. Imbraca-te potrivit

Îmbrăcă-te confortabil și adecvat. Pregătește-te pentru o ședință lungă și îmbracă-te în consecință. Evită îmbrăcămintea strâmtă și constrângătoare. Ai grijă unde te vei tatua și asigură-te că hainele pe care le porți lasă zona ușor accesibilă.

3. Adu-ți un articol de confort

Adu-ți o pernă, spre exemplu, dacă intenționezi să te așezi sau dacă vei fi culcat mult timp cât te tatuezi.

4. Adu-ți divertisment

Obținerea unui tatuaj este captivant, dar poate deveni plictisitor. A aduce niște divertisment neintruziv, care nu va perturba artistul tău este un mod minunat de a trece timpul și de a te distrage de la durere. Ești mai mult decât binevenit să aduci divertisment portabil, precum un mp3 player, tabletă sau laptop pentru divertisment pasiv. Filmele, muzica și televizorul sunt în regulă, dar orice lucru care necesită mișcare – cum ar fi jocul video – nu este permis, așa că lăsați acasă jocurile portabile.

5. Nu te grăbi

Când intri pentru a îți face un tatuaj, relaxează-te și lăsa artistul să își ia timpul necesar. Nu planificați întâlniri imediat după sesiunea de tatuare. Dacă te grăbești, vei crea un aer de urgență, iar munca artistului tău poate fi afectată.

6. Fii fresh

Deși este acceptabil să iei calmante în timpul sesiunii de tatuare, nu folosi niciodată droguri sau alcool pentru a amortiza durerea, deoarece acestea pot duce la diverse complicații și îți pot pune în pericol siguranța și calitatea tatuajului.