TRAGE

Mergi înapoi

Este un fapt binecunoscut că tatuajul doare. În mare parte, toate aceste locuri enumerate mai jos sunt dureroase și cu siguranță ar trebui să fii conștient de asta înainte de a-ți face un tatuaj în acea zonă. O mare parte a durerii provine din lipsa mușchilor sau a grăsimii din aceste zone, determinând astfel acele să treacă în mod constant peste straturi subțiri de piele și os în mod repetat. Când este doar piele și os, știi că o să doară. Dar nu-ți fă griji, odată ce vei trece prin durere, vei pleca cu un tatuaj care face ca totul să merite. „No pain No gain”. Așadar, vizualizează această listă de mai jos pentru a vedea unele dintre primele zece locuri cele mai dureroase pentru a te tatua.

Piept

Chest tattoos for men | Tattoos-for-men.com

Există o cantitate imensă de os în piept. Cu excepția cazului în care lucrezi cu adevărat la acei pectorali, pielea este subțire și direct împotriva zonei pieptului osos. A, și am menționat că vibrațiile acelor vor fi brusc mult mai intense de data aceasta?

Sternul

Sternum Tattoo

Sternul este dureros din motive similare cu pieptul, dar sternul se extinde până la stomac, provocând vibrații dureroase din piept care se extind în jos. Trei cuvinte: nu este plăcut.

Interiorul brațului

As with many of the other painful areas of the body, the inner arm is going to really hurt. The thinness of the skin is again the culprit, and the nerves will react instantly to any shader needle. While some areas just throb and hurt, this feels more like a scratching burn. Be prepared! (Tattoo by Russ Abbott on Durb Morrison)

Ca și în multe  zone dureroase ale corpului, brațul interior va durea cu adevărat. Grosimea pielii este din nou vinovată, iar nervii vor reacționa instantaneu la orice atingere de ac. Acest lucru se simte mai degrabă ca o arsură prin zgâriere. Fi pregatit!

Mâini

130+ Best Hand Tattoos That Don't Go out of Style

Mâinile, degetele și articulațiile, în special, sunt extrem de osoase și sunt pline de ligamente. De asemenea, deoarece pielea mâinilor este atât de subțire, va fi extrem de dureroasă.

Coaste

Rib Tattoos For Girls - elegant arts tattoo

O nu. Conturul, umbrirea și highlighting-ul, cam toate sunt la fel de dureroase la tatuarea coastelor. Pielea este atât de subțire în această zonă , extrem de sensibilă și oasele sunt vizibile direct ca acele să treacă peste ele. Cu siguranță vei avea nevoie de pauze în timpul sesiunilor de tatuaj.

Cot

Top 87 Elbow Tattoo Ideas [2021 Inspiration Guide] | Elbow tattoos, Tattoos for guys, Knee tattoo

Nu degeaba se cheamă „swellbow”. Tatuarea pe cot nu doar că te va răni, dar pentru ca cerneala să fie bătută în mod corespunzător, vei fi așezat într-o poziție incomodă, cu brațul îndoit în fiecare direcție, iar atunci când totul va fi spus și făcut, cotul tău se va umfla ca „un nebun”.

Picioare

50+ Amazing & Unique Foot Tattoos Designs & Ideas For Everyone

Picioarele sunt destul de ușor de gestionat la început, dar pe măsură ce sesiunea de tatuaj continuă, va începe cu adevărat să te doară. Vârfurile picioarelor vor fi cu atât mai dureroase. Și fii pregătit pentru un contur dureros si o umbrire serioasă.

Axila

Armpit Mandala and Dotwork Sleeve Tattoo Idea | Armpit tattoo, Tattoos, Sleeve tattoos

Ce ar putea fi mai rău decât interiorul brațului? Subrațul, desigur. Gândește-te la o arsură,  nivel: ac de tatuaj.

Spatele genunchiului

Back of knee by Remy B - Tattoogrid.net

Mulți oameni cred că genunchii sunt ridicol de dureroși și, deși dacă îți faci un tatuaj pe  genunchi, te va durea, dar nimic nu se compară cu durerea de a-ți tatua partea din spate a genunchiului. La fel ca în cazul cotului, partea din spate a genunchiului este stratificată cu o piele subțire, maleabilă și o lipsă semnificativă de mușchi. „Au, au, au” –  tu.

Cap

hanzal on Instagram: “Lil noggin coverup for @godsavecarolynjean Thanks! ✨” | Scalp tattoo, Head tattoos, Face tattoos for women

Ace care vibrează și te înjunghie în cap în mod repetat nu va fi o experiență foarte plăcută. Deși se spune că craniul nu este la fel de dureros pe cât cred mulți, va fi totuși o sesiune incomodă.