TRAGE

Mergi înapoi

1. Întreabă-te în primul rând de ce vrei un tatuaj


O faci pentru altcineva? Urmărești un trend? Doar îți exerciți libertatea pentru a obține în sfârșit un tatuaj fără permisiunea părinților? Primești o reducere? Gândește-te la motivul pentru care îl faci înainte să continui.

2. Gândește-te dacă te încurcă la locul de muncă sau în alte scenarii


Nu merită să îți pierzi locul de muncă pentru un tatuaj. De asemenea, vezi dacă există reguli împotriva tatuajelor în alte organizații la care participi, cum ar fi sportul sau voluntariatul.

3. Alege cu atenție designul


Asigură-te că designul are semnificație personală și că este o reflectare a ta. Designul ar trebui să reprezinte ceva ce iubești, te bucură sau te-ai atașat. Poate fi în onoarea altcuiva. Întreabă-te de ce sunt semnificative aceste lucruri pentru tine?
Abordează textele cu atenție sporită. Asigură-te că cunoști și înțelegi sensurile cuvintelor, originile lor și toate interpretările posibile. Dacă alegi o ofertă, asigură-te că te reprezintă complet. Și nu uita să alegi fontul perfect.
Caută tatuaje și modele care există deja, dar nu te limita la ele.

4. Gândește-te unde vrei tatuajul


Așezarea tatuajului pe corp este foarte importantă. Vrei să fie vizibil în fiecare zi sau vrei să fie acoperit de cele mai multe ori? Gândește-te la hainele pe care le porți, la modul în care îți faci părul și la activitățile la care participi.
Încearcă să printezi designul pe care îl vrei pentru a vedea cum arată. Majoritatea artiștilor tatuatori vor printa designul și îl vor pune temporar pe piele pentru a verifica plasarea și mărimea.

5. Alege cu atenție culoarea / culorile tatuajului


Îți dorești tatuajul negru? Vrei tatuajul color? Alb? Culoarea se va estompa mai repede în anumite locuri de pe corp? Ia în considerare pigmentul pielii tale și cât de bine merge culoarea cu aceasta. Trebuie să iei în considerare că tatuajul color se șterge puțin în timp.

6. Creează-ți propriul design


Fii creativ. Uneori este nevoie doar de puțină practică pentru a desena propriul design.
Nu trebuie să creezi singur designul. Poți ruga tatuatorul să o facă contra-cost. Majoritatea artiștilor pot interpreta orice idee sau imagine aleasă. De asemenea, pot reproiecta orice desen pe care îl faci și îl pot reproduce temporar pe piele (print).
Ia în considerare dimensiunea. Gândește-te unde îl vrei și dacă îți dorești să fie la vedere.
Ia în considerare costul. Cât de scump va fi? Prețurile încep de la 100 lei pentru un cuvânt sau simbol mic și pot ajunge până la 4500 lei pentru o mână completă.

7. Alege un artist


După ce ai decis ce stil de tatuaj îți place cel mai mult, atunci găsește un artist care este specializat în acel stil. Chiar dacă majoritatea artiștilor pot realiza o gamă largă de look-uri, de obicei au specialități. Există stiluri naturale, asiatice, alb-negru, comice și alte tipuri de stiluri de luat în considerare.
Recenziile vă pot ajuta cu adevărat! Asigură-te că artistul la care mergi a primit recenzii bune de la foști clienți. Nu alege artistul doar pentru că este aproape de tine. Verifică portofoliul.
Ia în considerare prețurile. Cere o ofertă înainte de a începe.

8. Nu-ți fie frică să îți iei timpul necesar pentru a decide


Cel mai important este să fi mulțumit de tatuajul final. Ia-ți cât mai mult timp pentru a decide. Este un lucru foarte important.

Încă ai nevoie de ajutor pentru a-ți alege tatuajul?

Telefon: 0771 041 120
Facebook / Instagram: @atouchofink.sibiu