TRAGE

Mergi înapoi

Este important să ști ce trebuie să faci înainte de tatuaj pentru o sesiune cât mai reușită. Unii artiști sau saloane îți vor recomanda anumiți pași de urmat înainte de programare, iar în caz contrar, urmează acești pași.

Ce trebuie să faci înainte de tatuaj

1. Hidratează-te

Hidratează-te cât mai bine înainte de sesiunea de tatuare. Deși este recomandat să te hidratezi în permanență pentru a menține o funcție corporală și o sănătate bună, este deosebit de important înainte de un tatuaj.

Hidratarea îți face pielea mai rezistentă, ceea ce îi va permite să suporte sesiuni mai lungi de tatuare și te va ajuta să te vindeci mai repede în urma sesiunii tatuare.

2. Odihnește-te

Dormi bine înainte de sesiunea de tatuare. Du-te la culcare devreme și nu bea alcool sau consuma droguri cu o seară înainte. Trebuie să fii odihnit bine înainte de a obține o artă corporală permanentă.

3. Mănâncă

Asigură-te că mănânci o masă sănătoasă, echilibrată, înainte de a vă îndrepta către salon. Nu este neobișnuit ca oamenii să nu se hrănească înainte, apoi să se simtă rău în timpul tatuării. Deși poate părea că corpul tău este inactiv în timpul obținerii unui tatuaj, de fapt, acesta exercită o mare cantitate de energie în timpul procesului de tatuare. În plus, atunci când vă este foame, gestionarea durerii devine mai dificilă, ceea ce face ca procesul de tatuare să fie mai neplăcut. Fiți atenți în special să mâncați înainte de o ședință lungă de tatuare.

4. Adu-ți gustări (pentru sesiuni mai lungi)

Dacă faci o piesă mai mare și ai programat o sesiune mai lungă, asigură-te că aduci o gustare ușoară, cel puțin. O gustare vine la îndemână dacă îți este foame sau vrei o modalitate de a te distrage de la o porțiune deosebit de incomodă a procesului de tatuare. Alege o gustare care poate fi mâncată cu o mână și care nu face mizerie.

În funcție de locul în care îți faci tatuajul, poți face o pauză scurtă în timpul sesiunilor de tatuare. De obicei, aceste pauze nu sunt suficient de lungi pentru a îți oferi timpul necesar pentru a mânca. Indiferent, nu este permis să părăsești salonul în timpul tatuării pentru a evita infectarea.

5. Nu veni dacă te-ai rănit

Dacă suferi vreo vătămare înainte de sesiunea de tatuare programată, sună imediat la salonul de tatuaje și avertizează-ți artistul cu privire la rana ta. Artistul vă poate recomanda să vă reprogramați pentru a acorda timp corpului pentru a vindeca rana existentă înainte de a o pune sub aparatul de tatuaj.